Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on print

LasergameBox

Vanaf: 39.99

Huur deze complete Lasergame Box voor een geweldig feest voor 8 deelnemers. Extra deelnemers selecteer je door het aantal te verhogen boven de kalender.
Beleef uren lang speelplezier.

Je ontvangt de box een dag voor het feest,
De dag na het feest stuur je de box weer retour

Wij rekenen geen borg en je kunt gratis annuleren
En uiteraard zorgen wij dat de kist op tijd bij je aan komt,

Deze lasergamepistolen zijn er in vier stoere kleuren.
Het voordeel van deze lasergames is de eenvoudige en overzichtelijke bediening. Iedereen kan met deze lasergames over weg. 

Bij deze lasergames merk je direct wanneer je geraakt wordt. De lasergames beginnen namelijk te trillen als je geraakt wordt. Ten opzichte van de andere pistolen moet je munitie herladen als de munitie op is. Dit doe je door op de knop onder het handvat te drukken. 

Kortom een makkelijk hanteerbare lasergame voor een geslaagd feest.  

Incl. 21% btw, excl. verzendkostea 9.99 via afhalen bij één van de 3000+ PostNL servicepunten of 15 op eigen adres laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt. Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten.

LasergameBox

 • Huur de Lightfight Lasergame Box is altijd inclusief:
  • Plus 1 extra reserve Lasergame pistool
  • Voldoende batterijen en een schroevendraaier
  • Gebruikersaanwijzing
  • Uitlegkaart van diverse verschillende spelvariaties
  • Uitnodigingen (download)
  • Certificaten (download)
  • Muziek (download)
 • Eenvouding online reserveren
 • Direct per mail bevestiging
 • Flexibel Aanpassen
 • Bezorging altijd op tijd

Teams

Lasergame in 2 tot 4 teams met onbeperkt aantal deelnemers van jong tot oud. Teamkleuren: blauw, rood, groen of wit. Er zijn altijd nieuwe lasergamepistolen aan het spel toe te voegen.

Techniek

Werking individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik

Batterijen

Voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier inclusief. Vervangen kan binnen 1 minuutje. Ondertussen kan de deelnemer direct verder met het reserve lasergamepistool

Bereik

Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 20 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

Levens

Drie balkjes op de zijkant gaan om de beurt knipperen bij verlies leven. Alle lichtjes knipperen wanneer alle levens op zijn. De deelnemers kunnen zelf herladen of een begeleider doet dit.

Bereik

Standaard: 12x voor herladen, tegenspeler verliest 1 leven. Jachtgeweer: 6x voor herladen, tegenspeler verliest 2 levens Machinepistool: 6x voor herladen, tegenspeler verliest 2 levens Raketwerper: 1x voor herladen, tegenspeler verliest 3 leven

Games:

Bedenk jouw eigen spelregels of speel één van onze uitgewerkte spellen: Target Hit, Capture the Flag, VIP of Last Men Standing!

Lasergamepistolen lightfight

Counting Colours

Lasergame zolang als je wil! ↺
Begeleider geeft deelnemers nieuwe levens en turft aantal restarts.

Capture The Flag

Verover de vlag van het andere team ↺
Verstop eigen vlag gemaakt van bijv. een theedoek of
koop vlaggen

V.I.P. GAME

Bescherm als team jullie Very Important Person ↺
Reload onbeperkt tot je de V.I.P. van het andere team uitgeschakelt en overwint.
Lasergamegeweren

Fair Family

Vorm een extra macht voor eerlijke Lasergame ↺
Jongere of oudere deelnemer vormt een individuele macht waar andere regels voor gelden.
Lasergamebox

Last Men Standing

Houd je als langste staande ↺
Deelnemers die af zijn gaan uit het spel tot de laatste deelnemer wint als Last Men Standing.

FAQ

Heb je een andere vraag? Neem gerust contact met ons op

Eenvoudig in gebruik en de werking kan je daardoor al aan hele jonge kinderen uitleggen. Tactisch teamspel en samenwerking kun je dan nog niet verwachten. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen. Ook leuk met volwassenen!

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 20 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. M.u.v. onweer kun je bij regen de beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Reviews

Facebook

Gemiddeld
*****

Trustpilot

Gemiddeld
9,4

activiteiten

Gemiddeld
9,7

Google

Gemiddeld
*****

LasergameBox