LasergameGeweren

Vanaf: 54.99

 • Eenvoudig online reserveren
 • Reserve toegevoegd
 • Direct per mail bevestigd
 • Geen borg en Annuleren mogelijk
 • Ontvangst min. 1 dag voor gebruik
 • Retour min. 1 dag na gebruik
 • Gegarandeerd altijd op tijd

Incl. 21% btw, excl. verzendkostea 9.99 via afhalen bij één van de 3000+ PostNL servicepunten of 15 op eigen adres laten bezorgen. Op retourdatum afgeven bij PostNL servicepunt. Franco PostNL sticker is inbegrepen bij verzendkosten.

Omschrijving

LasergameGeweren

 

Huur de Lightfight Lasergame Geweren altijd inclusief:

  • Plus 1 extra reserve Lasergame geweer
  • 4 targets
  • Voldoende batterijen
  • Gebruikersaanwijzing
  • Uitlegkaart van diverse verschillende spelvariaties
  • Uitnodigingen (download)
  • Certificaten (download)
  • Muziek (download)

Waarom zou je voor deze kiezen? Deze lasergamegeweren zijn een stuk groter en dat wordt vaak als stoerder ervaren. De Lasergamegeweren hebben als extra een shield functie. Deze knop kun je gebruiken om minder leven kwijt te raken wanneer je geraakt wordt. Maar let op de knop werkt slechts 15 seconden en maar 1 keer in de drie minuten. De knop moet je dus tactisch gebruiken.

Als extra spreekt het lasergamegeweer tegen je. Bijvoorbeeld wanneer je moet herladen of wanneer je batterijen op zijn. Kleine extra’s die het spel extra leuk maken. Ook is het spel uit te breiden met de I.T.S.

Daarnaast kun je natuurlijk nieuwe levens laden door het apparaat aan en uit te zetten maar bij dit apparaat is er nog een manier. Je drukt de shield knop tegelijk met de trigger in en er wordt weer leven bijgeladen. Ook is er een manier om nooit meer af te gaan. Maar die vertellen we natuurlijk niet. Of alleen aan de begeleider 😉  Veel plezier met spelen.

Bij Lightfight huur je de materialen voor te gekke activitetein op je locatie! Waar je zoal aan kunt denken?

Binnen!

Huur bijv de plaatselijke gymzaal af. Of maak gebruik van beschikbare ruimte bijv op het werk, of in een schuur.

Buiten!

Persoonlijk favoriet

Een mooie plek om te spelen is het bos of park. Je kunt natuurlijk ook in de tuin je eigen speelveld maken.

lasergamegeweren

Counting Colours

Lasergame zolang als je wil! ↺
Begeleider geeft deelnemers nieuwe levens en turft aantal restarts.

Capture The Flag

Verover de vlag van het andere team ↺
Verstop eigen vlag gemaakt van bijv. een theedoek of
koop vlaggen

V.I.P. GAME

Bescherm als team jullie Very Important Person ↺
Reload onbeperkt tot je de V.I.P. van het andere team uitgeschakelt en overwint.
Lasergamegeweren

Fair Family

Vorm een extra macht voor eerlijke Lasergame ↺
Jongere of oudere deelnemer vormt een individuele macht waar andere regels voor gelden.
lasergamegeweren

Last Men Standing

Houd je als langste staande ↺
Deelnemers die af zijn gaan uit het spel tot de laatste deelnemer wint als Last Men Standing.

Reviews

Facebook

Gemiddeld ******

Trustpilot

Gemiddeld 9,4

activiteiten

Gemiddeld 9,7

Google

Gemiddeld *****

FAQ

Een lasergamepistool is zeer eenvoudig in gebruik en kan je daardoor al aan een kind van 4 jaar uitleggen. Alleen voor zeer jonge kinderen is een teamspel niet geschikt. Het verschillend van kind tot kind wanneer dit mogelijk is en ook hoe je het spel organiseert en de verwachtingen die je daarbij hebt. Doorgaans kun je met kinderen vanaf 6 a 7 jaar super leuk lasergamen.

De lasergamepistolen werken individueel o.b.v. onschadelijk infrarood licht. Er is geen rode lichtstraal zichtbaar. Je kunt het vergelijken met de straling die uit de afstandsbediening van de tv komt, alleen met een beter bereik.

Er kan met een onbeperkt aantal deelnemers gelasergamed worden die verdeeld kunnen worden in 2 tot 4 teams. In de beschikbaarheidskalender kun je per dag controleren hoeveel lasergamepistolen wij beschikbaar hebben. Vanwege onze grote voorraad is meestal ruim voldoende en is de hele kalender groen.

Nee, dit is niet nodig. Het lasergamepistool zelf dient als doelwit. Op de lasergamespistolen zitten sensoren die registreren hoe vaak het lasergamepistool geraakt is. Het is wel mogelijk om een targetvest aan de reservering toe te voegen. Dit is dan een speluitbreiding. Lees meer.

Doordat we het energielevel van de AA-batterijen waarop de lasergamepistolen werken verdelen, zal het niet gebeuren dat alle lasergamepistolen tegelijkertijd leeg zijn. De ene soms dus wat sneller dan de andere. Er worden voldoende reservebatterijen en een schroevendraaier meegestuurd, mocht het toch nodig zijn dan zijn de batterijen binnen een minuut gemakkelijk te vervangen. Ondertussen kan de deelnemer met het reservepistool verder lasergamen. Je kunt dus gemakkelijk een aantal uren gamen.

Het hoeft niet donker te zijn om te kunnen lasergamen. Op een gemiddelde dag is het bereik zo rond de 30 meter. Als de zon erg fel schijnt, dan is het bereik een paar meter minder en adviseren we om beschutting te zoeken van bijvoorbeeld bomen.

In het donker lasergamen geeft wel extra spannend effect door de gekleurde lampjes. Het lasergamepistool zelf geeft geen licht. Is er weinig licht op de locatie, kijk dan eens naar deze hoofdlampjes zodat de deelnemers goed kunnen zien waar ze lopen.

Outdoor kun je lasergamen in bijvoorbeeld een park, bos of (speel)tuin. Lasergame je buiten, maak dan het speelveld niet te groot zodat de deelnemers elkaar makkelijk terugvinden.

Gaat de voorkeur uit naar een Indoor locatie, dan kun je bijna in iedere gemeente voor een redelijke prijs een gymzaal huren. Lasergamen is ook mogelijk in een schuur, loods, kantoor, school en er zijn zelfs mensen die in overleg met de beheerder via ons gelasergamed hebben in een bibliotheek, ziekenhuis, bouwmarkt en supermarkt. 

De meeste mensen lasergamen via ons op openbaar terrein.

Zolang je niemand tot last bent en rekening houdt met de regels en de veiligheid van de locatie mag je met een particulier gezelschap op openbare plekken lasergamen aangezien de straling van de lasergamepistolen niet gevaarlijk is.

Bedrijven of organisaties kunnen in sommige gevallen wel een meldingsplicht bij de gemeente hebben. Of dit nodig is verschilt per gemeente. 

Na bijna 4 jaar en duizenden feestjes hebben wij nog geen hinder ondervonden of van gehoord.

Dit lasergametype is spatwaterdicht dus laat je niet weerhouden door wat spetters. Bij enkel regen (niet bij onweer) kun je het beschutting van bomen opzoeken want die houden veel regen tegen waardoor je er minder hinder van hebt. Daarnaast klinkt het geluid van de regen op de bladeren ook nog eens erg spannend.